Overzicht & tarieven

Overzicht van het aanbod

Algemene (chronische) lichamelijke klachten, zoals onverklaarbare vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, een ‘zwakke’ rug, pijn in nek en schouders, hoofdpijn,… zijn vaak –indien geen duidelijk medische diagnose kan worden gesteld- het gevolg van traumatische of emotioneel ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Deze gebeurtenissen zorgen er namelijk voor dat op termijn de natuurlijke energiedoorstroming ontregeld raakt.

Dergelijke energieblokkades veroorzaken ook emotionele problemen, zoals angsten, futloosheid, besluiteloosheid, depressie, verdriet, ‘op de toppen van je tenen lopen’, jezelf niet durven/kunnen zijn, woede, concentratieproblemen…

Healing haalt verstoorde energie weg en brengt het lichaam en de geest weer in balans en zorgt voor een vloeiende energiedoorstroom.

Hiernaast vind je een overzicht van de therapiën die ‘Heal to Grow’  aanbiedt. Kies deze die het beste bij je past en waar je op dit moment het meeste nood aan hebt. Weet je dit niet precies, geen nood ik help je graag bij het bepalen van de meest geschikte therapie of misschien opteer je wel voor een intuïtieve behandeling waarbij ik mijn gevoel op het moment van de behandeling volg.

Therapieën

Tarieven

 • Reiki (1 uur): 45 euro
 • Chakra-balancing/massage (1 uur): 45 euro
 • Chakra healing (1,5 uur): 75 euro
  intuïtieve behandeling bestaande uit Reiki,
  chakra-balancing en/of chakra-massage
 • Meditatie workshop – 5 sessies
  Individueel (1u) – 45 euro / sessie
  Groep (1u30) – 25 euro / sessie
 • Meditatie cirkel: 10 euro / sessie
 • Kinderyoga
  Individueel ( 50’) – 15 euro / sessie
  Groep (1u) – 7 euro / sessie
  Verjaardagsfeestje – op aanvraag

Agenda

Workshop 'Mediteren kan je leren': de belangrijkste handvaten van mediteren worden in 5 sessies aangeleerd: 17/01 - 31/01 - 14/02 - 28/02 - 14/03
van 20u tot 22u - 150 euro
----
Meditatie cirkel: donderdag (twee wekelijks - 20u tot 22u):
10 euro - eerste ervaring met mediteren vereist
----
Reik I - initiatie : zaterdag 16/03/2019