Reiki

Everything around us is made up of energy.
To attract positive things in your life, start by giving off  positive energy…

Wat?

Reiki is een eeuwenoude, van oorsprong Japanse, helingsmethode.  Reiki  betekent: Universele Levensenergie, de kracht waar alles uit bestaat. Bij een behandeling treedt de therapeut op als tussenpersoon om deze energie via handoplegging door te geven met de bedoeling de ontvanger niet enkel te helen op lichamelijk vlak maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki  bevordert het zelfgenezend vermogen,  brengt rust en harmonie, brengt je dichter bij jezelf en helpt om beter in jouw kracht te staan.

Het prachtige aan Reiki is dat het doet wat voor jou op dat moment het beste is. Met andere woorden er wordt niet enkel klachtgericht gewerkt maar de doorgegeven energie zoekt vooral zijn weg naar op te lossen blokkades, welke zich vaak op een heel andere plaats  of zelfs in een ander niveau bevinden dan waar de symptomen zich manifesteren.

De kracht van Reiki

  • Brengt diepe ontspanning en rust
  • Geeft energie bij futloosheid en (chronische) vermoeidheid
  • Verlicht pijn, zowel van fysieke als emotionele aard
  • Ruimt blokkades en/of storende invloeden in je energiesysteem op
  • Versterkt je innerlijke kracht
  • Wakkert levensvreugde aan
  • Bevordert het zelfgenezend vermogen

Designed by Freepik

En wat nog?

Reiki is complementair aan andere therapiën, behandel- en geneeswijzen. Het aansterken van het lichaam voor een ingrijpende operatie, een betere opname door het lichaam van voedingssupplementen of medicatie, het verlagen van de bloeddruk, het versterken van het immuunsysteem, zijn maar enkele voordelen van het combineren van een reiki-behandeling met een andere alternatieve of reguliere behandelwijze.  Reiki wordt ook zeer positief ervaren als ondersteuning bij chronische ziekten (CVS, fibromyalgie, MS,…), kanker en palliatieve zorg.


Agenda

Workshop 'Mediteren kan je leren': de belangrijkste handvaten van mediteren worden in 5 sessies aangeleerd: 17/01 - 31/01 - 14/02 - 28/02 - 14/03
van 20u tot 22u - 150 euro
----
Meditatie cirkel: donderdag (twee wekelijks - 20u tot 22u):
10 euro - eerste ervaring met mediteren vereist
----
Reik I - initiatie : zaterdag 16/03/2019